Sveisenett

TESS tilbyr produkter og tjenester innen sveis over hele landet. Mer enn 130 servicesentre har alle et basisutvalg av produkter. Ved flere av dem har vi et utvidet tilbud. Disse finner du enkelt ved å se etter «Kraftsenter for sveis» eller «Sveisehus».

Sveis er et viktig satsningsområde som krever spesialkompetanse. Som et ledd i denne satsningen etableres det Sveisehus og Kraftsentre på strategiske lokasjoner over hele landet. Våre hel- og deleide selskaper EIVA-SAFEX, JD Sveiseservice og Wangen Sveis og Konsulenttjenester er med på å forsterke satsningen ytterligere.

TESS er en verdiskapende partner, der fagfolk er tilgjenglige både ved servicesentrene, sveisehusene og kraftsentrene. Våre integrerte forsyningsløsninger gir tilgjengelighet 24/7. Vår kompetanse bidrar til rett produkt og prosess til rett arbeidsoppgave, noe som gir deg som kunde økt lønnsomhet. Tett samarbeid med markedsledende og innovative produsenter innenfor alle områder gir trygghet for kunden. Vi tilbyr kvalitetsprodukter med lang levetid. Dette bidrar til økt produktivitet, sikrer oppetid og oppfyller myndighetskrav. TESS introduserer nyheter til markedet. 

Gass utleveringssteder

Netthandel

Kompetanse

Kraftsenter

Opplæring

Robotisering og automatisering

Service

Sveis og tilbehør

Sveisetjenester og montasje

Sveisesertifisering

Sertifikater