Seven Viking benytter TESS Hose Management

På oppdrag fra Eidesvik rederi har TESS utført oppmåling, verifikasjon, montering, installasjon av slanger og THM i forbindelse med 10-års klassingen av fartøyet Seven Viking, som er eid av Subsea 7 og Eidesvik.

Loading image...

Arbeidet ble utført på Ulsteinvik verft under en hektisk måned i januar, i alt 11 servicepersonell fra TESS var mobilisert til jobben, fra Bergen, Stavanger, TESS Sør, Skottland og Danmark.   
   
Seven Viking, er et prisbelønnet DNV-klasset IMR-fartøy, som er i kontinuerlig drift langs norskekysten, hovedsakelig knyttet til inspeksjon, reparasjon og vedlikehold av offshore installasjoner.  
- Vår oppgave var å effektivt gjennomføre slangeoppmåling, -montering og installasjon av alle slangene om bord, THM-implementering var også en sentral del av arbeidet. Det risikobaserte slangekontrollsystemet optimaliserer vedlikeholdet av slanger og gir en plan for inspeksjon og bytte - det støtter opp om Eidesvik sitt fokus på helse, miljø og sikkerhet, sier Rune Sigurdsen, Sales Director THM . 

  
Som Norges største aktør innenfor slanger, slangefaget og med flaggskipet THM, arbeider TESS tett med norske rederier. Med 130 lokasjoner over hele landet, hvorav mange er kystnære, er det aldri langt til et TESS-servicesenter.