Totalleverandør til Volvo Maskin

Som en stor maskinleverandør har Volvo Maskin behov for en lang rekke produkter og tjenester, TESS bistår med å sette alt i system, i dag er Volvo Maskin en totalkunde.

På hovedverkstedet til Volvo Maskin på Mastemyr er TESS inne med en rekke tjenester blant annet TESSgate, Partnershop, TESS-bemannet slangeverksted og store leveranser av oljeprodukter - løsninger og leveranser som gir kunden betydelige besparelser og effektiviseringsgevinster. 

- Volvo Maskin har gradvis utviklet seg til å bli en totalkunde. I tillegg til ubemannet lager, slangeverksted og Partnershop har de avtale på sentralsmøring og montering gjennom Smøreteknikk. Våre leveranser av produkter, tekniske løsninger og tjenester til Volvo Maskin viser at betegnelsen «totalleverandør» blir mer og mer dekkende for TESS, også innenfor entreprenørsegmentet, sier Bjørn Erik Halvorsen, KAM for Volvo Maskin, på TESS Ski. 

Volvo-Maskin-1-23-6 - Medium

Smørekofferter og verktøyvogner 

Som kundeansvarlig er Halvorsen på verkstedet på Mastemyr så og si fast. 
- Det er alltid en av oss som går rundt og er tilgjengelig så verkstedet får dekket alle sine behov, sier han, og benytter samtidig anledningen til å gi honnør til andre sentrale bidragsytere i TESS, som sørger for at Volvo Maskin til enhver tid får topp service. 
- Jørn Svensen, som driver Partnershoppen på Mastemyr, gjør en formidabel jobb der. Sigbjørn Kjos likeså, han jobber som reserve-KAM for meg, og hjelper til med mye av arbeidet som skjer hos kunden, sier Halvorsen. 
 
TESS har et tett og godt samarbeid med Smøreteknikk. 
- Daglig leder Eirik Schlytter har hjulpet oss med å lage egne smørekofferter til Volvo med deler og utstyr. Smøreteknikk har også holdt egne kurs for Volvo, i tillegg gjør de en flott jobb med montering av sentralsmøreutstyr på maskinene. I forbindelse med at TESS leverer verktøy til Volvo Maskin, har vi også laget verktøyvogner. Det Bård Olai Olssen som har stått for produksjonen av vognene, han har gjort en ekstrem bra jobb med disse, sier Halvorsen. 

 

«Frigjør tiden til Volvo-medarbeiderne» 

Volvo Maskin ved avdelingsleder Petter Sakshaug er meget godt fornøyd med samarbeidet med TESS. 

- En representant fra TESS er her hos oss daglig og hjelper oss med slangeproduksjon og sørger for at vi har alt materiell vi trenger i den daglige driften på verkstedet. Denne løsningen fungerer veldig bra. At TESS også er en totalleverandør av verktøy, utstyr og er behjelpelig med å skaffe det meste av produkter og tjenester, frigjør tid til å serve kundene og tilfredsstille deres behov og ønsker, sier Sakshaug. 
 
 

Bedre kontroll med ubemannet lagerløsning 

En TESSgate er plassert på verkstedet og fungerer som et lokalt lager for vedlikeholds- og forbruksartikler. Statistikken fra TESSgate gir god oversikt over hvilke varer som brukes mest, og hvem som står for uttaket. 
- For oss fungerer det veldig bra at TESS fyller på forbruksmateriell og produkter i TESSgaten. Produktene er tilgjengelig for mekanikerne våre til enhver tid, samtidig som vi også får bedre kontroll på forbruket. Vi bruker også TESSgaten til å ha kontroll på vårt eget spesialverktøy, og kan enkelt se hvem som henter ut og bruker verktøyet som vi oppbevarer der, sier Sakshaug og legger til: 
- Med TESS som totalleverandør har vi en solid samarbeidspartner, som forstår våre behov, og som har samme innstilling som oss i forhold til hva god service er, og hvordan den bidrar til å gjøre arbeidshverdagen enklere.