Verdens beste Kemppi-forhandler

JD Sveiseservice er k√•ret til verdens beste Kemppi-forhandler av sveiseapparater i 2023ūüŹÜ

Dette er første gang prisen har blitt delt ut til en norsk forhandler. JD Sveiseservice vinner for størst omsetningsvekst, servicegrad og kompetanse.

- Vi har vært Kemppi sin største forhandler i Norge i mange år. Nå har vi økt forspranget ytterligere, og kan skilte med en dobling av salget på Kemppi-produkter, sier daglig leder Kjetil Skreien i TESS-firmaet JD Sveiseservice as.

I tillegg til omsetningsvekst legger Kemppi fokus på maskiner, kompetanse, service og lagerhold til grunn for utmerkelsen.
- Vi har hatt en betydelig økning på industrimaskiner og leverer store ordre til fornøyde kunder over hele landet. Vi er stolte av å tilby kompetanse og kundeservice til konkurransedyktige priser. Ingen ordre er for liten eller for stor, vi selger i hele Norge, sier Skreien, som leder teamet på åtte dagsverk i JD Sveiseservice, hvorav fem jobber aktivt med salg. Hoveddelen av kundene er aktører innen tungindustri, både on- og offshore.

- Kemppi-prisen inspirerer, den får oss til å til å streve enda mer etter å bli best. Vi er en gjeng service- og sveisenerder. Det gjør det ekstra morsomt at en pris som aldri har gått til Norge før havner hos en liten bedrift, midt i Telemark. For oss er sveis service og kompetanse. JD Sveiseservice har lang erfaring, det er blant annet 40 års sveisekompetanse som blir premiert nå, sier Skreien.

Hva er suksessformelen?
- Vi har en veldig god bedriftskultur med sterkt engasjerte folk. Her har alle mulighet til å påvirke sin egen arbeidsdag. Det motiverer og inspirerer. Jeg er opptatt av at alle skal føle at de er del av ledelsen, at de blir hørt og er delaktige når beslutninger skal tas. Service og kompetanse står i høysete, alltid, og vi ser at det gir resultater hos industrikundene. Vi har opparbeidet oss et godt rykte i hele bransjen og får forespørsler fra hele landet. Hos oss vet kundene at de får økt produktivitet rett og slett, sier Skreien.


«I TESS-ånd»
- J.D. Sveiseservice har gjennom mange år bevist en holdning fra alle ansatte at kundefokus, kompetanse og høy servicegrad i alle ledd gir resultater. Dette er en holdning i «TESS-ånd», som gir produktene merverdi. De er et strålende eksempel på styrken i sveisefamilien i TESS. Gratulere med utmerkelsen, så vel fortjent, sier Kjell-Arne Grini, produktansvarlig for sveis i TESS Logistikk as.

JD Sveiseservice - Kemppi