TESS på offshoremesse i Rio

Offshore Technology Conference (OTC) i Rio de Janeiro gikk av stabelen 24.-26. oktober. OTC er en stor og viktig møteplass for bransjen på 4.000 kvadratmeter, 180 utstillere og 15.000 besøkende. TESS var representert med stand og fokus på slanger og tilhørende tjenester.

Gabriella Haukås Iversen, Sales Coordinator TESS International, tok den lange turen fra Norge for å møte sentrale kunder. Dette var første gang OTC ble arrangert etter covid, det gjorde at interessen var betydelig med rekordmange utstillere og besøkende. TESS stilte med et mannskap på seks fra Macaé. På standen var det spesielt «flammebordet» og BOP-slanger, som vakte interessen til de besøkende. 

 - Det var en spennende messe, godt organisert og med solid faglig innhold på konferansedelen. TESS fikk viste seg frem på en profesjonell måte, og standen var godt besøkt under alle messedagene. Flammebordet vakte spesielt mye oppmerksomhet, og selvfølgelig var det betydelig fokus på tjenestespekteret vårt, i særdeleshet THM. Remote loading vakte også interesse, så her vil vi koble kundene sammen med Lars-Otto Fredriksen for oppfølgende samtaler og møter, sier Gabriella. 
 
Blant de besøkende til standen var Equinor, Petrobras, Technip FMC, Halliburton og PRIO. 

- Vi hadde mange gode samtaler under messedagene, og traff folk høyt opp i beslutningspyramiden hos alle de største kundene. Vår Country manager, Claudio Adario, var en strålende vert og en god leder for messe-teamet. Alle var godt fornøyde med deltagelsen, som har generert mange leads, disse følges nå tett opp, sier Gabriella og peker spesielt på Equinor-ressurser fra Brasil, som ønsker et oppfølgingsmøte i Norge i forhold til TESSgate og ubemannet bunkring. Det samme gjelder representanter fra Petrobras, som viste spesiell interesse for ubemannet bunkring.

 

TESS-Brasil-2 - original