Sveisesenteret Drammen blir TESS

TESS Sør as har inngått en avtale om kjøp av aksjene i Sveisesenteret Drammen AS i Drammen, med det styrker TESS sin posisjon som Norges største leverandør av sveiseprodukter.

- Sveis, kapp og slip er et teknisk område, og TESS er en teknisk faghandel, derfor er det viktig at vi styrker og utvikler oss med den type spisskompetanse som Sveisesentere har. Med eget serviceverksted for sveisemaskiner og elektroverktøy, øker vi nå det lokale servicetilbudet. Sveisesenteret og TESS selger mange av de samme merkevarene, dette gir gode synergier, sier Jan Ivar Lindseth, daglig leder i TESS Sør as.


Kemppi-forhandler 

Sveisesenteret er en tradisjonsrik Drammensbedrift, etablert i 1989, som primært selger sveisemaskiner, slip og kapp og elektroverktøy i området fra Drammen til Larvik. De siste årene har selskapet hatt en årlig omsetning på ca. 17 millioner kroner. Selskapet har siden 1991 vært Kemppi-forhandler, og har i dag en egen servicemann på området. 
 
Sveisesenteret har mange faste og veletablerte industribedrifter som kunder, og disse vil nå få tilgang til hele TESS-sortimentet. Sveisesenterets netthandel vil også bli anvendt.


«Et TESS-firma» 

Etter oppkjøpet skal selskapet drives videre, slik det drives i dag, som et datterselskap av TESS Sør as, og under samme logo med tilføyelsen «Et TESS firma». 
 
Sveisesenteret har i dag seks ansatte, som vil fortsette i selskapet. Gründer Runar Sørensen fortsetter også som daglig leder


Slo til etter 25 år 

- Det er 25 år siden Jølberg første gang viste interesse for selskapet, det har sittet langt inne å selge, men nå var tiden inne. Vi ser frem til å bli en del av Norges største sveise-lag i utbredelse, det vil komme kundene til gode, i tillegg føler de ansatte det som en trygghet å komme inn under TESS-paraplyen, sier Sørensen. 

 

Sveisesenteret Drammen AS 
Etableringsår: 1989 
Omsetning 2022: 17 MNOK 
Antall ansatte: 6 

 

Sveisesenteret Drammen - original

Runar Sørensen, daglig leder Sveisesenteret Drammen AS, sammen med Erik Jølberg, CO i TESS, under signeringen av avtalen.