Rekordmange besøkende

Over 2.600 personer var innom Industriens Markedsplass (IM) i løpet av to hektiske dager i Telenor Arena. Dermed ble den 18. utgaven av messen den største noensinne. Årets messe gikk av stabelen 13. og 14. mars.

Totalt var 2693 personer innom messen hvor 167 leverandører hadde rigget seg til i Telenor Arena. Fokus på årets messe var Innovasjon og Teknologi. I høysete var som alltid slanger, tilhørende produkter og tekniske tjenester, samt det siste innen drifts- og vedlikeholdsprodukter. Nytt av året var sveisegata og utvidede områder for Entreprenør og Energi, med blant annet nye, spesialtilpassede containerløsninger, skreddersydd de ulike bransjene.

Spennende foredragsholdere
Med parallellsesjoner under begge messedagene ble det til sammen holdt 24 foredrag. Konferanserommene fyltes opp med tilhørere som fikk servert faglig påfyll av representanter fra TESS, samt selskaper som Equinor, Aker Solutions og MEF for å nevne noen.


Skryt fra besøkende og utstillere
- Industriens Markedsplass 2024 har slått tidligere rekorder både i antall besøkende, utstillere og plassen disse har hatt til rådighet. Det har vært to svært vellykkede messedager, tilbakemeldingene fra utstillere og besøkende er positive, sier leder for IM, TESS as, Eve Åshaug Jacobsen, og ønsker alle velkommen tilbake i 2025.