Møt oss på OTD Energy 18.-19. oktober

- OTD Energy er en viktig møteplass for bransjen, og et flott sted for å treffe våre kunder og øvrige forretningsforbindelser, sier Marked & Segment Direktør Offshore, Espen Halland-Johansen.

TESS deltar også denne gang med en tydelig stand hvor vi har fokus på våre ubemannede forsyningsløsninger, slanger til alle formål med tekniske engineeringsløsninger og THM. I tillegg viser vi frem sveis, kameraløsninger fra PSO samt rør og rørsystemer.

Vi har også en egen TESS-profilert stand hvor våre datterselskap Eiva Safex, Hydraspec, Smøreteknikk, Hydraulikkteknikk, JD Sveiseservice og Skogholt viser frem sine produkter og løsninger.- Vi oppfordrer alle kunder til å besøke oss under messen til en faglig samtale. Her vil dere bli møtt av serviceinnstilte TESS-medarbeidere med produktfaglig kompetanse. Man vil blant annet få mulighet til å teste hvordan TESSgate fungere, få demonstrert partnerskap og se nærmere på flere av våre produkter og løsninger, sier Halland-Johansen.Velkommen til en fagprat på B-6030 og B-2190!