Nyansatt teknologidirektør

Asle Olsen Gaasø starter i nyopprettet stilling som teknologidirektør i TESS 1. desember. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU innen Teknisk Kybernetikk og har over 20 års erfaring fra industrielle datasystemer og softwareutvikling.   

TESS har et ønske om å bli mer teknologifokusert. Før har det vært større søkelys på produkt, nå er det en rekke konsepter og tjenester man vil ta ut i markedet, som blant annet ubemannede lagerløsninger, med det blir man mer teknologifokusert. 

TESS går en spennende fremtid i møte med mange muligheter, denne reisen vil jeg gjerne være med på, sier Asle, han kommer senest fra stillingen som Manager Monitoring & Maintenance i Autostore. Selskapet lager automatiserte løsninger for lager. 
 
Asle har også vært ansatt i ABB og i Kongsberg gruppen, hvor han var i ca. ti år, både innenfor Maritime og Oil and Gas. Han har også vært utstasjonert i Kongsberg Inc, med base i New Orleans. 
 
Hva karakteriserer deg som person og leder? 
- Jeg er positiv, optimistisk og åpen. Som leder legger jeg vekt på å gi folk mulighet til å vokse og utvikle seg i sine stillinger - jeg liker å få menneskene rundt meg til å skinne. 
 
Vi ønsker Asle hjertelig velkommen til TESS!

 

Asle Olsen Gaasø trer inn i nyopprettet stilling som teknologidirektør 1. desember.