Industri-Hydraulikk blir TESS

TESS har kjøpt 70 prosent av aksjene i Industri-Hydraulikk as og ser store fordeler.

Industri-Hydraulikk, som har sine røtter i Fredrikstad helt tilbake til 1976, har hatt Østlandsområdet som sitt nedslagsfelt. Nå får de i tillegg tilgang til TESS’ omfattende nettverk med 130 servicesentre over hele Norge, med mange biler for mobilservice, som etter hvert bli lært opp i lokal service med transportbånd og transmisjoner, i tillegg til det de gjør innen slanger og slangekontroll.

Store synergier
Industri-Hydraulikk og TESS har mange felles varegrupper som transmisjoner, kulelager, hydraulikk og pneumatikk, og begge lagerfører slanger. - Her ser vi store synergier i felles lagerhold, kompetanse og raskere leveranser, sier de to lederne Lars Petter Mørck i Industri-Hydraulikk og Nils Lauvlid i TESS Øst as.

Etter oppkjøpet vil Industri-Hydraulikk, i likhet med TESS Øst sine øvrige datterselskaper, fortsette under sitt navn og med sin logo med tilføyelsen ‘’et TESS firma’’. De fire nåværende eierne beholder en eierandel på 7,5 prosent hver og forsetter i sine stillinger, i likhet med de øvrige ansatte i selskapet.

Satser på landsbasis
Industri-Hydraulikk har vært en seriøs konkurrent for TESS i mange år og innehar en meget høy kompetanse, blant annet innen transportgummi og transmisjoner.

- I tiden fremover vil det komme informasjon om hvilke muligheter oppkjøpet gir oss, og hvordan vi best skal samarbeide. En klar målsetting er en satsning på transportbånd på landsbasis. I tillegg vil oppkjøpet vesentlig styrke TESS Øst sin posisjon i markedet i Østfold. Industri-Hydraulikk har også en godt opparbeidet kundekrets på slanger og kuplinger, i tillegg til DVHP® (drifts- og vedlikeholdsprodukter), områder som utgjør en viktig del av kjernevirksomheten i TESS, sier Lauvlid.

 

  Industri-Hydraulikk as TESS 
Etablert: 1976 1968
Ansatte: 22 1.400
Omsetning 2022: 55 MNOK 5,2 MRD


imagepbsu.png

 

FRA SIGNERINGEN: Fra venstre Geir Mørck avdelingsleder service/transportgummi, Stefan Kjønigsen salg, begge i Industri-Hydraulikk as, daglig leder Nils Lauvlid i TESS Øst as, Lars Petter Mørck daglig leder Industri-Hydraulikk as, Gerd Zimmermann avdelingsleder Administrasjon Industri-Hydraulikk og Geir Korsmo styremedlem TESS Øst as.