Erik Jølberg i podcasten Lederliv

TESS-kulturen, lederrollen og samfunnsansvar var blant temaene da Erik Jølberg var gjest i podcasten Lederliv 16. november.

 

I samtale med adm.direktør Ole Christian Apeland snakker Jølberg om hvordan TESS har utviklet seg til å bli en milliardbedrift og driftskritisk leverandør til industri og næringsliv. Slanger er fortsatt blant kjerneproduktene i TESS som han sammenligner med industriens blodårer.

Gjennom samtalen, som varte i 47 minutter, var Apeland og Jølberg innom en rekke temaer; alt fra lederrollen og sosial bærekraft til viktigheten av at det offentlige handler med norske bedrifter som skatter til lokalsamfunnet.

Jølberg forteller også om lyse fremtidsutsikter for TESS.

– Vi kommer til å ekspandere kraftig og skal øke med 30 prosent hvert år fremover, slår han fast.

Som et grunnlag for videre vekst er god ivaretagelse av medarbeiderne helt sentralt. På spørsmål om hva som er det viktigste fundamentet i TESS-kulturen svarer Jølberg;

– Ta vare på menneskene så kommer vekst og utvikling av seg selv!

Podcasten Lederliv er produsert av kommunikasjonsbyrået Apeland.
Hør hele episoden her: 
Erik Jølberg, TESS - Lederliv

Podcast-episoden har bare ligget ute noen dager, men Jølberg har allerede fått positive tilbakemeldinger på samtalen med Apeland. I en mail skriver en representant for en viktig kunde:

«Hørte lederliv-podcasten med deg når jeg er på reise til Stavanger i dag. For en fargerik og inspirerende historie du har og fyr du er».

 

Kommunikasjonsbyrået Apeland