Årets utstiller på IM-2024

Nytt av året er kåringen av Årets utstiller. Etter at stemmer fra besøkende og antall leads var opptalt og fagjuryen hadde sagt sitt, var det Bosch som stakk av med prisen. 

Konferansier inviterte fagjuryen bestående av salgs-segmentdirektør Geir Korsmo, Director Procurement Asim Malik og Brand Manager Espen Brattaas Hansen opp på scenen til utdelingen av Årets utstiller. 
 
- Vi introduserer denne prisen for å løfte og premiere innsatsen til leverandørene. Vi ønsker å rette fokus på de flotte leverandørene våre, som gjør en fantastisk innsats for at alle besøkende skal få en faglig og god messeopplevelse, sa Korsmo.  
 

Vinnerkriteriene 
Prisen blir gitt til den utstilleren som engasjerer de besøkende på best mulig måte. Enten det er ved spennende og faglige aktiviteter på stand, godt profilerte produkter og merkevareverdier og antall leads. 

-Mange har gjort en kjempeinnsats. Vi har ila dagen besøkt og gjort oss til kjenne hos alle 167 stands. Våre inntrykk, er deretter kombinert med stemmer fra de besøkende og antall leads generert. (Stemmer og leads er talt opp ila dagen). 
Fagjuryen er imponert over innsatsen og det vi har sett! Her er det mange som gjør en kjempeflott jobb, så dette har ikke vært en enkel avgjørelse, og det var et close race mellom de beste, men etter nøye overveielse, i kombinasjon med opptalte stemmer og leads, har vi likevel landet på en vinner.  
 
Og vinneren er Bosch!