Utvider utleie-suksessen

TESS Utleie er et raskt voksende område, i løpet av kort tid har vi nær 200 containere ute hos kunder. Nå utvider vi porteføljen med containermoduler, som gir rask oppføring av ubegrenset areal.

27.09.2024

 

I rekordfart har utleie-sortimentet vokst til å omfatte blant annet; HMS-container, lagercontainere, slangeverksted, offshorecontainere, oljecontainere, vaskecontainere, sveisecontainerne, verktøycontainer og løsutstyr.

På Lierstranda har TESS et komplett demobygg på fire containere hvor kundene kan få demonstrert de ulike løsningene.

Vi opplever et stort trykk fra kundene, det viser at vi har truffet godt på behovet i markedet. Suksessfaktorene er det store sortimentet og at vi klarer å levere differensierte og komplette løsninger raskt, sier utleieleder Marius Jacobsen. Det siste tilskuddet på utleiestammen er containermoduler. Utrullingen av konseptet startet i sommer og ivaretar blant annet nyopprettelse av servicesentre, Partnershop og Riggshop-konseptet.

Containermodulene kan brukes til veldig mange forskjellige formål, uten begrensninger på størrelser eller fleksibilitet. Man kan sette sammen to eller 50 containere så kunden får de kvadratmeterne de har behov for raskt og med meget enkle grunnarbeider. Forholder man seg til gitte kvadratmeter i hvert bygg, er det ofte forenklede byggesøknader ifht å få montert det på respektive steder. Modulene innfrir krav i forhold til luft og strøm og det som arbeidsmiljøloven legger til grunn for å ivareta et godt arbeidsmiljø.

Porteføljen av utleie-containere vokser raskt og omfatter i dag; HMS-container, lagercontainer, slangeverksted, offshorecontainer, oljecontainer, vaskecontainer, sveisecontainer og verktøycontainer.

Les mer om Utleie

 

Want to know more about what we offer?


Marius Jacobsen

Rental Manager
+47 922 56 137
Send email