Loading image...

Næringsmiddel og legemiddel

Næringsmiddelslanger

Vi har sterkt fokus på tekniske løsninger, slanger og tilhørende hylser og kuplinger til næringsmiddelindustrien. Sortimentet er tilpasset behov og kvalitetskrav, og har alle nødvendige godkjenninger (FDS, EU, IANESCO etc.)TESS har et rikt sortiment av slanger og tilbehør for transport av flytende nærings- og nytelsesmidler. Typiske brukere er meierier, bryggerier, andre drikkevareprodusenter og slakterier. Laboratorier og farmasøytisk industri er også blant våre kunder.

Vasking og høytrykksspyling av gulv og arbeidsområder er en viktig prosess innen næringsmiddelindustrien. Fleksible, glatte og letthåndterlige slanger som motstår vaskeprosessens kjemikalier og temperatur, er viktig for daglige oppgaver.

Stålslanger og sveiseservice 

Med kombinasjonen av fult vakuum og temperaturområder fra -196°C til +550°C, er våre stålslanger et utmerket valg for varme medier og damp.Stålslanger fra TESS har god fleksibilitet og absorberer driftsvibrasjoner i de fleste typer maskiner og rørinstallasjoner. Slangene er typegodkjent av DNV-GL, og vi kan levere dokumentasjon i henhold til PED direktive 2014/68/EU på forespørsel.

Kompensatorer

TESS leverer stål- og gummikompensatorer. Disse kan skreddersys etter mål og bevegelsesbehov, og brukes til å absorbere og nøytralisere ulike bevegelser og vibrasjoner i slange og rørinstallasjoner.Sammen med slange-/rørinstallasjoner og kompensatorer, tilbyr TESS ulike service og tjenester. Våre utdannede slangeeksperter hjelper deg gjerne med å kartlegge og optimalisere nåværende installasjoner og installerer slanger som presses ferdig på vår lokasjon. TESS dekker alt fra enkle slanger til mer kompliserte skreddersydde løsninger.