Loading image...

Næringsmiddel og legemiddel

 
Loading image...

Næringsmiddelslanger


Vi har sterkt fokus på tekniske løsninger, slanger og tilhørende hylser og kuplinger til næringsmiddelindustrien.


Uansett hvilken type flytende mat du håndterer, har TESS det rette utstyret for å møte dine behov og krav. Vi har et rikt sortiment av slanger og tilbehør for transport av flytende nærings- og nytelsesmidler, enten det er flytende eller i pulverform, som melk, vin, øl, vegetabilske oljer, og sukker. Typiske brukere er meierier, bryggerier, andre drikkevareprodusenter og slakterier. Laboratorier og farmasøytisk industri er også blant våre kunder.


Sortimentet er tilpasset behov og kvalitetskrav, og har alle nødvendige godkjenninger (FDS, EU, IANESCO etc.). Næringsmiddelslanger fra TESS sitt sortiment er også i tråd med standardene: 

  • Regulation (EC) - No 1935/2004 of 27th of October 2004 modified

  • Regulation (EC) - No 2023/2006 of 22nd f December 2006 modified

  • French Regulation dated 2020/08/05 on rubber materials

  • Regulation (EC) - No 10/2011 of 14th January 2011 modified


Vasking og høytrykksspyling av gulv og arbeidsområder er en viktig prosess innen næringsmiddelindustrien. Derfor tilbyr vi fleksible, glatte og letthåndterlige slanger som tåler kjemikaliene og temperaturene involvert i disse daglige oppgavene.

 

 

 

Stålslanger og sveiseservice 


Med kombinasjonen av fult vakuum og temperaturområder fra -196°C til +550°C, er våre stålslanger et utmerket valg for varme medier og damp.
Stålslanger fra TESS har god fleksibilitet og absorberer driftsvibrasjoner i de fleste typer maskiner og rørinstallasjoner. Slangene er typegodkjent av DNV-GL, og vi kan levere dokumentasjon i henhold til PED direktive 2014/68/EU på forespørsel.

Kompensatorer


TESS leverer stål- og gummikompensatorer. Disse kan skreddersys etter mål og bevegelsesbehov, og brukes til å absorbere og nøytralisere ulike bevegelser og vibrasjoner i slange og rørinstallasjoner.Sammen med slange-/rørinstallasjoner og kompensatorer, tilbyr TESS ulike service og tjenester. Våre utdannede slangeeksperter hjelper deg gjerne med å kartlegge og optimalisere nåværende installasjoner og installerer slanger som presses ferdig på vår lokasjon. TESS dekker alt fra enkle slanger til mer kompliserte skreddersydde løsninger.

Vil du vite mer om hva vi tilbyr?

 

 


Geir Korsmo
Salg- og segmentdirektør
+47 905 19 342
geir.korsmo@tess.no
Kontakt


Siw Kjær

Salgskoordinator sr.
+47 960 08 056
siwinger.kjaer@tess.no
Kontakt