Loading image...

Mekanisk industri

Hydraulic_Hose_BW_GREEN_3 (1).png

 


Hydraulikkslanger og tilbehør


TESS lagerfører et komplett utvalg av hydraulikkslager og tilbehør. Våre slanger er designet for å gi kundene driftssikre og trygge løsninger. Den høye kvaliteten som tilbys har blitt testet og utprøvd under tøffe forhold rundt om i verden, og opprettholder sikkerheten uavhengig om slangen utsettes for sjøvann, kaldt eller varmt klima, ozon, UV-stråler etc.


Slangene er konstruert for å møte eller overgå gjeldende nasjonale og internasjonale kvalitetsstandarder. Tilpasset kvalitet og utvidet garanti gir våre kunder en sikker og pålitelig hydraulisk installasjon med økt oppetid.

 

 

GS-Hydro flense og rørsystem


TESS tilbyr ikke-sveisede flensløsninger med en dokumentert merittliste fra flere tiår. Innovative systemer basert på på 90° og 37° flensing av rørene, samt retaining-ring systemet. Arbeidstrykk fra 10 til 690 bar og rørdimensjoner fra 16 til 608 mm.


100% prefabrikkeringsmulighet garanterer:

  • Beste renhetsnivå

  • Sikre og kostnadseffektive installasjoner

  • Fleksibel engineering


Løsningen kommer med typegodkjenning fra DNV-GL, samt er godkjent for offshore-installasjoner iht. NORSOK.


De sveisefrie reparasjonsløsningene fører til stor reduksjon i tid og kostnader knyttet til rørreparasjoner. Dette gir økt oppetid til en lavere kostnad enn tradisjonelle reparasjoner gjennom sveising. TESS har kunnskap, kapasitet og produktene, til å levere en totalløsning med høyeste standard.

Loading image...

Vil du vite mer om hva vi tilbyr?

 

 


Geir Korsmo
Salg- og segmentdirektør
+47 905 19 342
geir.korsmo@tess.no
Kontakt


Siw Kjær

Salgskoordinator sr.
+47 960 08 056
siwinger.kjaer@tess.no
Kontakt