Loading image...

Slakteri/foredleri

Loading image...

 

Slanger og tilbehør


TESS tilbyr et komplett utvalg av slanger for alle formål. Vår hemmelighet er god kjennskap til behov og krav i havbruksnæringen.


Våre vaskeslanger er nøye utvalgt, og designet for å møte alle tekniske behov og krav til kvalitet for økt oppetid. Dette gir våre kunder slitesterke spyleslanger med høy kvalitet og lang levetid. Vi tilbyr et komplett sortiment av spyleslanger og tilhørende komponenter fra Norges største slangelager.

 

 

Bekledning og vern


Enten du blir utsatt for kulde, varme, gass, støv, støy eller annen form for risiko – har TESS bekledning og verneutstyr som dekker alle behov.

Vi samarbeider tett med en rekke anerkjente merkevareleverandører av høy kvalitet. Vårt brede sortiment er nøye utvalgt og tilpasset næringens behov.

 
Loading image...

Olje og smøremidler


Panolin


Biologisk nedbrytbar og næringsmiddelregistrert fullsyntetisk hydraulikkolje basert på mettet ester med et bredt anvendelsesområde innen offshore, marine og næringsmiddelproduksjon.

 

Vaskemidler og desinfeksjon


Renholdsprodukter i tablettform eller flytende. Sortimentet dekker alle behov for oppdretts- og fiskerinæringen.


Salar-Des er effektiv mot både virus og bakterier. Denne etterspurte brusetabletten står oppført på Mattilsynets liste over godkjente desinfeksjonsmidler til akvakultur. Salar-Des gjør desinfeksjon av utstyr i havbruksnæringen enklere og mer effektiv. Godkjent med kortere virketid på 1 og 5 minutter av legemiddelverket. Denne populære brusetabletten er mer HMS-vennlig enn tradisjonelle løsninger, og kan benyttes i både ferskvann og saltvann.


Våre populære vaskemidler passer ypperlig til vask av blant annet servicebåter, fôrflåter, avlusningsfartøy, settefisk anlegg, slakteri og brønnbåter.

Loading image...
 

Food Line kulelager

Matvaresikre kulelager med hygienisk design


Komplett serie med unike Blue Range kulelager for næringsmiddelproduksjon. Smørefrie løsninger med spesiell design for proaktiv mattrygghet.


Smørefrie lagre gir forlenget levetid, samtidig som kostnader til smøring og vedlikehold elimineres og reduseres. 

 

 

Vaskesystemer


TESS-firmaet Rørtek er forhandler av Dosanova, som leverer kvalitetsprodukter for vaskesystemer. 

 

Loading image...
 

Vil du vite mer om hva vi tilbyr?

 

 


Elias Rasmussen
Segmentansvarlig Havbruk og fiskeri
+ 47 482 83 396
elias.rasmussen@tess.no
Kontakt


Siw Kjær

Salgskoordinator sr.
+47 960 08 056
siwinger.kjaer@tess.no
Kontakt