Loading image...

Brønnbåt

Loading image...

 

Slanger og tilbehør


Laste- og losseslanger med terskelfrie overganger


Aguafarm er løsningen for fisketransport hos våre kunder i havbruksnæringen. Slangen er ofte brukt til lasting og lossing av brønnbåter. Dette er operasjoner som utsetter Aguafarm for vesentlige større utfordringer enn i forbindelse med fisketransport fra ventemerdene. Aquafarm er utviklet for å tåle alle de typiske påkjenningene i forbindelse med kranhåndtering fra brønnbåt. Aguafarm er meget robust armert og er spesialutviklet for å tåle alle slags klimatiske påkjenninger i et røft sjømiljø.

 

Trenger du en slangeingeniør?


Vi har stort fokus på individuelle behov og spesifikasjoner og bistår gjerne med skreddersydde tekniske løsninger. TESS har et eget team som bistår med de bete løsningene for hver applikasjon. Sammen skaper vi innovative løsninger, kontakt oss gjerne.

 

 

Bekledning og vern


Enten du blir utsatt for kulde, varme, gass, støv, støy eller annen form for risiko – har TESS bekledning og verneutstyr som dekker alle behov.

Vi samarbeider tett med en rekke anerkjente merkevareleverandører av høy kvalitet. Vårt brede sortiment er nøye utvalgt og tilpasset næringens behov.

 
Loading image...

Olje og smøremidler


Panolin


Biologisk nedbrytbar og næringsmiddelregistrert fullsyntetisk hydraulikkolje basert på mettet ester med et bredt anvendelsesområde innen offshore, marine og næringsmiddelproduksjon.

 

Vaskemidler og desinfeksjon


Renholdsprodukter i tablettform eller flytende. Sortimentet dekker alle behov for oppdretts- og fiskerinæringen.


Salar-Des er effektiv mot både virus og bakterier. Denne etterspurte brusetabletten står oppført på Mattilsynets liste over godkjente desinfeksjonsmidler til akvakultur. Salar-Des gjør desinfeksjon av utstyr i havbruksnæringen enklere og mer effektiv. Godkjent med kortere virketid på 1 og 5 minutter av legemiddelverket. Denne populære brusetabletten er mer HMS-vennlig enn tradisjonelle løsninger, og kan benyttes i både ferskvann og saltvann.


Våre populære vaskemidler passer ypperlig til vask av blant annet servicebåter, fôrflåter, avlusningsfartøy, settefisk anlegg, slakteri og brønnbåter.

Brosjyre

Loading image...
 

Nanobobleteknologi


Nanoboblegenerator fra TESS gir rask og stabil innløsning av oksygen over tid. Det maksimerer fiskevekst til lavest totalkostnad gjennom bedre vilkår for avlusing, forbedret vannkvalitet og foringsholdhold, i tillegg til lave driftskostnader.

Les mer

Vaskesystemer


TESS-firmaet Rørtek er forhandler av Dosanova, som leverer kvalitetsprodukter for vaskesystemer. 

Les mer

Vil du vite mer om hva vi tilbyr?

 

 


Elias Rasmussen
Segmentansvarlig Havbruk og fiskeri
+ 47 482 83 396
elias.rasmussen@tess.no
Kontakt


Siw Kjær

Salgskoordinator sr.
+47 960 08 056
siwinger.kjaer@tess.no
Kontakt