Loading image...

TESS @ Robot Garden

TESS går inn i fremtiden med intelligent datainnsamling

Samarbeidspartnere


Konseptet

I samarbeid med Cognite kan vi i fremtiden samle data ved hjelp av robotteknologi og AI-analyse i Cognite Data Fusion.

Vår leveranse på Fornebu bygger på erfaringer fra over 200 TESSgate forsyningsløsninger, som inkluderer skybasert RFID-teknologi og tar hensyn til helse, miljø og sikkerhet (HMS). Målet er å knytte sammen data, teknologi, prosesser og mennesker for å forenkle lager- og logistikkprosesser, vedlikehold og utstyrskontroll, samtidig som vi prioriterer HMS i alle aspekter av prosjektet.

TESS Hose Management-systemet inneholder informasjon som kreves for å produsere en ny slange, samt generiske slangedata, sertifikater, produksjonsdato, vedlikeholdsintervaller og fysisk plassering i utstyrshierarkiet. Denne informasjonen gir en detaljert historie om slangens livssyklus på installasjonen. 

Ved å kombinere THM-data og AI-analysen fra Cognite Data Fusion, kan ordre iverksettes via våre forsyningsløsninger. Eksempelvis slange, deler, personell og/eller transport.

 

 


TESS Hose Management (THM)
Vedlikeholdssystem for slanger.
Indentifiserer slangen, mediet og holder
orden på slangelivssyklusen.
Inspektørverktøy
Overvåker slanger og rør på installasjonen,
inspiserer eventuelle defekter og avvik
som kan kompromittere driften.
TESSgate
En helautomatisk portal som gir tilgang 24/7 med RFID-tilgangskontroll og automatiske døråpnere for enkel tilgang for autorisert personell og roboter. TESSgate kommuniserer med systemene til TESS forsyningsløsninger som er transaksjonslaget for bestilling av produkter, tjenester og personell.

 
Loading image...

TESS Simulation Panel

Panelet er satt opp med åtte kurser (fra venstre; kjemikalieslange, bunkringslange, stålslange for gass, komposittslange, hydraulikkslange, trykkluftslange, stålslange med pyrojacket og kompensator, stålslange).

Testpanelet er bygget for å simulere feil som væskelekkasje, gasslekkasje, svetting og varmegang. Dette gir robotene muligheten til å samle data slik at Cognite Data Fusion kan identifisere feil så tidlig som mulig.

De ulike scenariene kan fjernstyres med en app slik at utviklerne til Cognite kan iverksette de ulike simulasjonene uten å gi beskjed til robotene at en feil må oppdages. 

 

Kontaktpersoner


Knut Jølberg
Marked- og salgsdirektør,
TESS
+47 906 01 763
knut.jolberg@tess.no
Kontakt


Anders Hellum
Prosjektleder,
TESS
+47 928 26 418
anders.hellum@tess.no
Kontakt