Ny sentralavtale med Ferno Norden AS

Med den nye avtalen utvider TESS vareutvalget med produkter som spenner fra evakueringsutstyr og bårer til akuttmedisinsk materiell.

 

- TESS har tilgang til hele vår produktkatalog, men i første omgang er det 20 produkter vi mener er mest aktuelle for deres kunder, sier Lars Melby, salgssjef hos Ferno Norden til nettstedet Anlegg & transport (at.no).

Ferno Norden AS ble etablert i 1979 og er en ledende leverandør innen redning og sikkerhet. Selskapet har i flere tiår levert utstyr til nødetatene og frivillige organisasjoner som Røde Kors og Norsk Folkehjelp.

Blant produktene, som er del av den nye forhandleravtalen med TESS, er bårer laget for evakuering under vanskelige forhold. Av andre produkter i varesortimentet, er et spesialutviklet redningsverktøy som kan brukes som slegge, øks, hakke, brekkjern. Hensikten er å kunne komme inn og frigjøre en pasient med ett verktøy.

Avtalen med Ferno Norden AS styrker TESS som en totalleverandør.

- Vi ønsker å være en komplett leverandør for våre kunder. Erfaringene og tilbakemeldingene fra kundene viser at de ønsker å ha én leverandør å forholde seg til, sier Terje Hennum, ansvarlig for anleggskunder i TESS til at.no.

Les mer om avtalen: Utvider med redning (at.no)