Offshore

Olje-og-gass-plattform - MediumTESS-IKON-Olje-og-Gass - miniTESS har vært med siden olje- og gassindustriens start i Norge. Vi har ledende prosjekter både on- og offshore - i tillegg til lang erfaring fra blant annet vind- og vannkraft.

Vi byr på hele vårt vare- og tjenesteomfang til denne bransjen. Våre referanser strekker seg fra store oljeselskaper med omfattende og avanserte forsyningsløsninger spredt på mange adresser, til levering av varer og slangeservice for små selskaper.

Til olje- og gassindustrien har vi alle sertifiseringer og kvalifikasjoner som kreves. Vår 50 år lange erfaring har gitt oss bred kunnskap om hva offshoreindustrien krever og forventer.

Nordsjøalliansen, som omfatter Aberdeen, Gran Canaria, Danmark og Norge. Fokuset vil være på tjenestespekteret og tilstedeværelse ved disse lokasjonene, samt TESS’ mangfold av slangeløsninger.

Nordsjøalliansen har bygget bred erfaring og kompetanse fra on- og offshoreprosjekter. Via samhandling mellom de internasjonale lokasjonene og et mobilt mannskap med profesjonelle slangeteknikere, tilbyr TESS rask service til prosjekter på en global skala i et dynamisk marked.

Blant noen av kundene våre i dette markedssegmentet finner du EquinorShellAker SolutionsExxonMobilFMC TechnologiesSchlumberger, og Seadrill.

Offshore brosjyre

For mer informasjon, ta kontakt med Espen Halland-Johansen, tlf.: 941 68 584